Juhé, irány a strand!

Talán azért szeretem a meleg vizű strandokat az átlagembereknél jobban, mert gyermekkoromban szinte nem is volt lehetőségem medence vagy valamilyen tó környékére eljutni fürdőzés céljából. Nagy valószínűséggel ehhez hozzájárul az is, hogy már nem igazán tartozom a fiatal nemzedék körében.

Mindig elszomorít az a tény is a vízzel kapcsolatban, hogy nem tudok úszni.  Irigykedve nézem felnőttként az úszómedencében úszkáló vendégeket. Már többször is neki indulta életem során, hogy meg tanulok úszni, de nem sikerült. Úszástudásom főiskolás koromban már biztató volt. Vizsgaidőszakra képes voltam leúszni egy medence hossznyi távot, ami feltétele volt a sikeres félévnek. Később viszont kialakult egy nagyfokú félelem a vízzel szemben, ami minden alkalommal erősebbnek bizonyul a medencében, ez pedig megakadályoz az úszásban. Így marad a meleg vizű medencében való pihenés, ücsörgés.

Lakóhelyünk közelében is található néhány gyógyvízű medence, ami ráadásul hévvíz is. Ezek előnye, hogy a kellemes kikapcsolódás mellett gyógyító hatású is a fürdés.

Vártuk már a hűvös tavasz után a kellemes, napsütéses időjárást, hogy lehetőségünk legyen hódolni kedvenc szabadidős tevékenységünknek. Egyik hétvégén úgy döntöttünk, hogy Bogácsra utazunk el, mert az ottani fürdő területén több gyógyvízű medence is található, melyek közül akad olyan is, ami fedett. Ez azért jó, mert eső esetén is kellemes a fürdés ebben a medencében.

Mielőtt megmártóztunk volna a medencében, az okos telefonommal szerettem volna készíteni egy fényképet emlékül. Ügyetlenül fogtam meg azonban az okos készüléket, ami kiesett a kezemből, és elrepedt a kijelzője.

A Xiaomi kijelző javítás lehetőségét választottam az interneten. A szerviz munkatársak fél órán belül kicserélték a hibás alkatrészt. Köszönet a gyors és pontos munkáért.