A tökéletes választás: Kogwheel – A megbízható és profi szolgáltató

Manapság rendkívül nehéz olyan szolgáltató partnert találni, akivel hosszú távon is sikeres együttműködésre lehet számítani, még akár ugyanolyan vagy még jobb minőséget biztosítva. Sok ügyvezető nem fektet ekkora hangsúlyt az együttműködések hálózatának kiépítésére, inkább rövid távú megoldásokat keresnek a szükségleteikre. Azonban én már felismertem, hogy ez a gondolkodásmód és hozzáállás nem előnyös az eredmények és a vállalkozás fejlődése szempontjából. Nem érdemes folyamatosan időt és energiát fordítani az új partnerek keresésére.

Ezért igyekszem az első választást a lehető legtökéletesebben megoldani, még akkor is, ha több időt és energiát igényel. Legutóbb például olyan céget vagy csapatot kerestem, akik hatékony és minőségi coaching- és szervezetfejlesztési szolgáltatásokat tudnak nyújtani nagyvállalatom számára. Bevallom, nehéz volt választ találni a sok ajánlat között, hiszen hosszú távra terveztem a partnerséget. Azonban amikor felvettem a kapcsolatot a Kogwheel csapatával, azonnal tudtam, hogy megtaláltam az áhított partnert.

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, mennyire boldog vagyok, hogy ők végzik ezt a tevékenységet a cégnél. A munkavállalók minden tréning kapcsán pozitív visszajelzéseket adnak, és örülnek minden tréninglehetőségnek. Még a csapatépítő tréning is rendkívül pozitív fogadtatásra talált, pedig azt gondoltam, hogy bizonyos részcsoportoknál problémák lehetnek. Azonban mindenki pozitívan állt hozzá, és maximális lelkesedéssel és élményekkel nyilatkoztak róla. Biztos vagyok benne, hogy hosszú ideig együtt fogunk dolgozni, és bátran ajánlom ezt a profi csapatot mindenkinek.